Hakkımızda

Ben matematik öğretmeni Serkan ABATAY. Bu yıl meslek hayatımdaki 15. yılımı çalışmaktayım.İsmim ile yayınlanmış 26 adet 4.,5.,6.,7., ve 8.sınıf kitaplarım bulunmakla birlikte kısa bir süre matematik dergisi editörlüğü yaptım.

Çeşitli yayınlarda isimsiz olarak yayımlanan kitaplarımda mevcuttur.Bazı yayınlarda ise tashih(düzeltme ve düzenleme) çalışmalarım da bulunmaktadır.
 2014 den itibaren ustun yetenekli öğrencilerle ilgili Türk ve Amerikan universitelerinden almış olduğum eğitim ile zenginleştirilmiş eğitim formülü üzerinde çalışmaktayım.(2014-....)
  Zeka oyunları alanında Şubat 2016 da Rize Çayeli'nde bakanlık tarafından Öğretmenlere yönelik zeka oyunları eğiticiliğinde bulundum.

*********************************************************************

BEN NURCAN GÜMÜŞAY. ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 1993 MEZUNUYUM. 1998 YILINDAN BERİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.

1994-1998 YILLARI ARASINDA S.S.K GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞINDA BİLGİSAYAR PROGRAMCISI OLARAK GÖREV YAPTIM. 1998-2005 YILLARINDA ADANA'DA HIDIRLI İ.Ö. OKULU'NDA GÖREV YAPTIM. ANKARA'DA ZİYA GÖKALP İ.Ö.O VE ERYAMAN TÜRKKONUT İ.Ö.O' NDA ÇALIŞTIM. 2012 EYLÜL AYINDAN BERİ OKULUMUZDA GÖREV YAPMAKTAYIM.

SERKAN ABATAY - NURCAN GÜMÜŞAY - MERCAN YILMAZ

ÖZNUR TAŞÇI  -   SERKAN ABATAY